torstai 11. joulukuuta 2008

Lahjasukkia ja -tumppuja

Kirjoneulesukista tuli yllättävän onnistuneet. Muutama yksityiskohta vaatisi vielä säätöä, mutta ehkä seuraavaan versioon. Alla miesten sukat jotka on tehty kuviovärinä käytetystä langasta. Molemmat lähtevät pukinkonttiin.Kärjen kuvio oli täysin suunnittelematon, mutta osui yllättävän hyvin kohdalleen:Serkku sai pienen prinsessan juuri joulun alla joten innoistuin yrittämään jopa pientä kirjomista. Tämä ei kyllä ole ominta alaani ja sen huomaa. Muutama yksinkertainen kukka vei melkein yhtä paljon aikaa kuin sukkien ja tumppujen neulominen.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kauniit kirjoneulesukat ja vauvan asusteet :)

Minä kokeilin jonkin aikaa sitten ensimmäisen kerran kirjomista ja vauhti oli kyllä nii-in hidasta, että seuraavaan kokeilukertaan voi kulua tovi jos toinenkin :D

Nna kirjoitti...

Vitsit tykkään noista kirjoneuleista, sukista tuli hienot. Samoin pienen setistä.

AnniP kirjoitti...

Söpönen vauvansetti ja isommatkin näyttävät hyvältä. Kyselit vaippakaavasta:

Vaippakaavan piirrän melkein joka kerta uudelleen kun häviää välillä... Vaipan koko pituus on 50cm ja takaleveys 45-50cm (sen mukaan kun kankaista riittää). Haara maun (ja imujen) mukaan, hieman ylileveällä haarustalla saa minusta pehmeämmän vaippapaketin. Kuminauhat kokoavat ylimääräisen ja näpsykiinnityksen takia vaipan mallikaan ei ole niin millintarkka, tykkään. Rohkeasti vaan piirustamaan :)