perjantai 19. joulukuuta 2008

Kirjoja, lankaa ja lisää kirjoneulesukkia

Amazonista tilaamani kirjat tulivat yllättävän nopeasti. Luulin saavani ne vasta joulun jälkeen. Kiva näin päin. Kirjoissa oli muutama aivan ihana malli jotka täytyy saada puikoille ihan heti, onneksi tosin oikean kokoiset puikot ovat muissa töissä kiinni...



Vierailin taas lankakaupassa ja mukaan tarttui jälleen Step Classig-lankaa jokunen kerä. Punainen ja valkoinen ovat edelliseltä metsästyskerralta.



Aiemmin esittelemäni kirjoneulesukat olivat muutamasta kohdasta vähän hakusessa. Hetken mietin, pohdin ja tein excel-harjoituksia ja rupesin neulomaan seuraavaa versiota. Muutokset malliin olivat hyvin pieniä, yksi mallikerta lisää, ohuemmat puikot ja vähän eri kohdasta kaaviota aloitus. Kantapää muuttui hollantilaisesta ranskalaiseksi ja huomasin sen toimivan itselläni huomattavasti paremmin. Ehkä saan näistä ohjeen kirjoitettua, ehkä.

2 kommenttia:

Punanen kirjoitti...

Toivottavasti saat kirjoitettua ohjeen. Ostin jo punaista steppiä kerän ja kun näin ton, tajusin että mä en tahdo neuloa yksivärisiä sukkia vaan tahdon kirjoneulesukat ja noi on upean näköset! Ja mikäs ois parempaa kuin suoraan ko. langalle kirjoitettu ohje.

koi kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.