tiistai 24. helmikuuta 2009

Valmista

Paita valmistui jo 20. päivä ja aloitin "terapiaksi" vauvalle haalaria.



Haalari osoittautui yllättävän tylsäksi. Sain neulottua kirjoneuletta huomattavasti enemmän päivässä kuin tätä sileää yksiväristä. Hyvä siitä toivottavasti tuli, tarkoitettu ihan pienelle. Toivottavasti haalarintäyte haluaa syntyä maaliskuun aikana :)



Napeiksi päätyivät kesällä Vääksystä ostamani puunapit.

sunnuntai 15. helmikuuta 2009

Hiha melkein valmis

Kuva on torstailta, mutta nyt paidasta on jo toinen hiha melkein valmis. Kaikki paitaosan langanpäät on päätelty ja kaulukset sekä helma viimeistelty. Tätä vauhtia paita valmistunee ensi torstaiksi :)



Innostuin myös kehräämään pitkästä aikaa. Nyt kokeilin luonnomustaa shetlanninlampaanvillaa jota yritän kehrätä hivenen paksummaksi ja löyhäkierteisemmäksi kuin normaalisti. Tuntuu kivalta tuo villa, se on pitkää, pehmeää ja hivenen rasvaisen oloista. Tuosta voi tulla hyvä pipolanka ellei kutita miestä liikaa.

perjantai 6. helmikuuta 2009

Lisää paitaa

Tämän kuun postaukset taitavat olla täynnä tuota yhtä ja samaa paitaa. Paitsi jos saan jostain inspiraation esitellä ompelukurssin tuotoksia. Paita on jo kainaloissa ja LOTR katsottu extroineen. Harkitsen uusintakierrosta extroista, niiden aikana syntyi mukavasti kirjoneuletta :)



tiistai 3. helmikuuta 2009

Paita edistyy

Helmikuu on täysin Lankahamstereiden vallassa, ainakin täällä. Kuulun viitosblogiin ja "taktiikka" on neuloa paita. Saa nähdä olenko haukannut liian ison palan ja taidan tehdä jotain pientä välityönä.

Norjalaistyyppinen paita kuitenkin edistyy:



Olen varustanut itselleni tukikohdan nojatuoliin television eteen. Aseina neule, suklaa, kahvi ja Taru Sormusten Herrasta dvd-extrat.



Muutin paidan suunnitelmia viimetingassa. Alkuperäinen idea oli aloittaa kirjoneule vasta vyötärön kohdalta, mutta päätinkin aloittaa sen jo helmasta. Helma on vähän erikoinen, se taitetaan kaksinkerroin ja päälipuoli on 3 o, 3 n -joustinneuletta. En oikein osaa kuvitella tuota valmiina mutta kai siitä hyvä tulee.